2011. július 31., vasárnap

Barokk, aranyozott komplett étkészlet Antiklaedle - Jelenlegi ára: 78 500 Ft

 
 
* A n t i k l a e d le     r é g i s é g ei *
Magyarországon egyedülálló,  szebbnél-szebb, régi, - antik, porcelán, és fajansz
étkészletek széles választékával, antik kályhákkal és más régiséggekkel várjuk meglévő, és leendő Vevőinket!
Ajánlom ezt a rendkívül elegáns, aranyozott, minőségi német porcelánból készült, régi, 12 személyes étkészletet, melynek az aranyozása ugyan kicsit kopott, de a képeket nézve így sem kevésbé tetszetős! Ez a gyönyörű készlet az alábbi asztalneműkből áll: 12db lapos, 12db mély, 6db desszerttányér, 1db nagy levesestál, 1db kisebb tál tetővel, 1db magas, kerek tál, 1db nagy ovális tál, 1db mártásoscsésze, 1db teás/kávéskanna, 1db tejkiöntő, 1db cukortartó (teteje nélkül, de kanállal), 9db csésze aljjal. A megvásárolt tárgyakat nem csak futárszolgálattal kézbesítem,  de személyesen is átvehetők- Biatorbágyon, Budaörsön, és Budapesten!
Biztonságos szállítás az ország bármely részére lehetséges!  
Részletes információt a szállítással kapcsolatban, és az átvételi lehetőségekről a felhasználónév melletti  ikonra kattintva kaphat.
FIGYELEM !    KÉREM OLVASSA EL !
AMENNYIBEN VALAMELY SZÉP, BÚTOR,  PORCELÁNKÉSZLET  VAGY EGYÉB TÁGY IGAZÁN ELNYERI A TETSZÉSÉT, KÉREM NE HABOZZON A LICITÁLÁSSAL, MERT AZ OLDALAMON LÉVŐ TÉTELEKET A SAJÁT  HONLAPOMON IS ÁRUSÍTOM, ÍGY A LICITÁLÁSÁVAL TUDOMÁSUL VESZI, HOGY A LICITÁLT TÉTEL IDŐKÖZBEN ELKELHETETT.



Jelenlegi ára: 78 500 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 20:30
. Barokk, aranyozott komplett étkészlet Antiklaedle - Jelenlegi ára: 78 500 Ft

Fontos