2011. július 29., péntek

Nyerges Andrea: Felvételi tájoló 2010. - Jelenlegi ára: 1 695 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Felvételi tájolóA könyv listaára: 1995 Ft. Leírás:
A fiatalos, modern tipográfiával kialakított tájékoztató a hazai felsőoktatási intézmények által 2010-ben kínált alapképzési lehetőségekről és a hozzájuk kapcsolódó mesterszakokról nyújt információt. A bemutatott alapszakok a szakterületek szerinti ábécében sorakoznak. Először a felvételi statisztikák táblázatát tekinthetjük meg, ezt követi a képzés profiljának és az elhelyezkedési lehetőségeknek, valamint a rokon szakoknak az egyoldalas bemutatása. Az egyes fejezetek végén az alapszakhoz kapcsolódó mesterképzések felsorolása található, valamint bizonyos esetekben a kiadó feltüntette a képzéshez leginkább illeszkedő foglalkozások átlagos jövedelmi adatait is. Különösen hasznos lehet az utolsó fejezet, ahol statisztikai táblázatok nyújtanak eligazítást az intézmények felvételi rangsoráról, illetve az intézményi légkörről, de olvashatunk a rangsorok összeállításának módszertanáról is. A kötet végén összesített felvételi statisztikai mutató, valamint az intézménynevek rövidítéseinek föloldása található. Minden felvételizőnek jó szívvel ajánlható a praktikus, könnyen kezelhető tanácsadó. ISBN: 978-963-9674-83-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 695 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:55
. Nyerges Andrea: Felvételi tájoló 2010. - Jelenlegi ára: 1 695 Ft

Fontos